???�?�?�?�???? ???????�?�?�?�???????�??

1. Що є сировиною для виробництва круп, що не потребують варіння?

2. Які норми виходу круп, що не потребують варіння?
3. В чому полягає підготовка висхідних круп в технології виробництва круп, що не потребують варіння?
4. Які питомі витрати води в процесі миття висхідних круп?
5. Яку вологість мають висхідні крупи після їх миття?
6. Назвіть основні операції переробки підготовлених висхідних круп, що не потребують варіння?
7. Як організовують варіння висхідних круп в технології круп що не потребують варіння?
8. Яку вологість мають крупи після варіння?
9. До якої вологості підсушують крупи після варіння (перед плющенням)?
10. На якому обладнанні плющать крупи, що не потребують варіння, основні характеристики його робочих органів?
11. До якої вологості сушать крупи після плющення?
12. Як організовують контроль круп, що не потребують варіння?
13. Назвіть основні показники якості круп, що не потребують варіння.
14. Який термін зберігання круп, що не потребують варіння?
15. Як визначають відновлюваність круп, що не потребують варіння?
Автор проекту: І.О. Кустов & С.М. Соц © 2010-2011.
???�?�?�?�???? ???????�?�?�?�???????�??